EM håndbold for mænd 2014 – Vinder vi?

Der kan ikke være en EM-slutrunde i håndbold med de danske håndboldherrer, uden vi berører det her på Danmarksindekset.dk. Specielt ikke med tanke på at det afholdes på hjemmebane, hvilket helt sikkert vil give et boost til specielt 4 byer; Herning, Aalborg, Århus og Brøndby.

Det er nemlig i disse byer at de 4 indledende grupper bliver spillet og i denne artikel ser vi nærmere på den forestående slutrunde. Et håndbold EM hvor vi alle håber at Mikkel Hansen peaker og vi løber med sejren.

Du kan meget mere om dette EM for mænd i 2014 ved at besøge EM-haandbold.dk her

 

Danmarks er i gruppe A ved EM

Danmark er havnet i gruppe A ved slutrunden og det betyder at vi skal op imod modstandere som Makedonien, Østrig og Tjekkiet. I nævnte rækkefølge.

Vi ligger ud d. 12. januar og har sidste gruppekamp den 16. januar. Efterfølgende må vi forvente at mellemrunden venter, hvor vi heldigvis slipper for både Serbien, Frankrig og Kroatien. Dem kan vi først møde i en eventuel semifinale.

 

De danske EM chancer

Alle er interesserede i at læse om de danske håndboldherrers chancer ved EM i 2014. Os hos Danmarksindekset.dk mener de er rigtig gode, selvom skaden til Anders Eggert kan vise sig at svække os i de afgørende kampe.

Forhåbningen er dog at både Anders Eggert og Rasmus Lauge kan nå at blive klar til de afgørende kampe i mellemrunden og i semifinalen.

Danmarks chancer er gode og det afspejler sig i oddsene hos diverse bookmakere. Vi er favoritter og selvom Frankrig har været gode de seneste 5-10 år, er de ikke engang nr. 2 på listen.

Men med favoritter som Karabatic og Narcisse forventer vi alligevel, at de kan blive en af de hårdeste nødder at knække. De seneste 10 år har Danmark, Kroatien og Frankrig været det mest dominerende herrelandshold og derfor er der god grund til at se frem mod semifinalerne.

 

Vores bud

Afslutningsvis ønsker vi at give dig vores bud på hvem der løber med EM-titlen, hædren som MVP og ikke mindst topscorertitlen.

  • EM vinder: Danmark
  • Most Valuable Player (MVP): Mikkel Hansen
  • Topscorer: Ivan Cupic

Vi vil naturligvis evaluere efter slutrunden og vi krydser fingre for at de danske drenge indfrier forventningerne.  

DMCA.com Protection Status