Danmarks mest solgte mobil

iPhone og iPad

I februar 2020 var Danmarks mest solgte mobiltelefon den nye iPhone 11. Næst efter på listen følger iPhone 11 Pro, og det viser danskernes glæde for Apple-produkterne.

Det er svært at sige, hvorfor netop iPhones er blevet så populære, men sandsynligvis en blanding af design og en god brugerflade, gør at flere og flere vælger at købe Apples version af en smartphone.

Top 10 mest solgte mobiler

Apple er populære på mobilmarkedet

Vi har lavet en top 10 over de mest solgte mobiler i Danmark. Tallene er fra februar 2020 og giver et godt billede af, hvilke modeller der er mest populære i øjeblikket.

Top 10 solgte mobiler i Danmark

  1. iPhone 11
  2. iPhone 11 Pro
  3. iPhone Xs
  4. iPhone 11 Pro Max
  5. iPhone 8
  6. Samsung Galaxy S20 Ultra
  7. OnePlus 7T
  8. iPhone 7
  9. Huawei P30 Pro
  10. Samsung Galaxy A40

Kamera og antal GB – to centrale fokuspunkter

Der er en tendens til at de nyere mobiler for alvor konkurrerer på kameraets kvalitet og på antal GB, sammenlignet med tidligere varianter.

Det er to af de vigtigste elementer for de fleste danskere, da flere og flere lader mobilen erstatte det velkendte kamera. Det giver et øget behov for bedre billedkvalitet og mere plads, til opbevaring af billederne.

Der var en periode hvor mobilerne blev lavet større og større. Den tendens er der fortsat, med modeller i forskellige størrelser, hvilket giver et bredt og varieret udvalg for forbrugeren.

Nogle foretrækker større skærmer og størrelser, mens andre gerne vil have mobilen kan være i lommen uden problemer. Det nuværende mobilmarked rummer det hele.

Vi opdaterer løbende artiklen, for det er klart at markedet er i hastig fremgang, hvor nye mobiler hurtigt bliver langet over disken.

DMCA.com Protection Status