Danmarks mest solgte mobiltelefon

iPhone og iPad

I januar 2015 var Danmarks mest solgte mobiltelefon den nye iPhone 6, som udkom i september 2014. Næst efter på listen følger iPhone 5S, og det viser danskernes glæde for Apple-produkterne.

Det er svært at sige, hvorfor netop iPhones er blevet så populære, men sandsynligvis en blanding af design og en god brugerflade, gør at flere og flere vælger at købe Apples version af en smartphone.

Apple er populære på mobilmarkedet

iPhone 6 adskiller sig fra de tidligere producerede iPhones ved at være markant større. Det ses generelt på smartphone-markedet, at telefonerne bliver større og større. Mange mobiler kan man få i både en stor og en mindre udgave. På tredjepladsen over de mest købte mobiler i Danmark er Samsung Galaxy S5, efterfulgt af endnu en velkendt model;  iPhone 5C.

Det giver følgende top 3 i Danmark:

  1. iPhone 6
  2. iPhone 5S
  3. Samsung Galaxy S5

I bunden af listen på 9. pladsen ligger den nye iPhone 6 Plus, men som er faldet markant på listen i forhold til tidligere.

Ud over at være større end tidligere modeller, kan iPhone 6 også fås med helt op til 128 GB lagringsplads, hvor iPhone 5S kun fås med op til 32 GB i dag. Skærmen på iPhone 6 er på 4,7 tommer, hvor den tidligere model kun er på 4 tommer. Plus-modellen, der langt fra er ligeså populær, er på hele 5,5 tommer, og er altså en relativt stor mobil.

Modellerne bliver større og større

At Apples nyeste mobiltelefon er større end tidligere, afspejler sig også i deres slogan til 6’eren: ‘Meget mere end større’. Det er normalt, at den nyeste version af Apples telefoner, er den mest populære. Firmaet har en fast fanskare, der sørger for at være opdateret med det nyeste design hver gang, der udkommer en ny model.

Der er derfor kun et begrænset antal certificerede Apple APR forhandlere i Danmark, med Humac som en af de førende og største i hele Skandinavien.

Det er pudsigt at ligge mærke til, at helt oppe på en 5. plads på listen over de mest købte mobiler i Danmark i januar 2015, er Nokia 301. Det står i kontrast til listens resterende mobiler, der alle er smartphones, og som danskerne også hovedsageligt bruger, da Nokias 301-model er en gammeldags mobiltelefon med en fysisk tastatur, lille skærm og ingen touchscreen.

DMCA.com Protection Status