De mange smykketyper

Der er rigtig mange smykketyper på markedet og det er helt naturligt, når man fokuserer på hvor mange materialer og stentyper som producenterne kan vælge imellem.

De benytter efterhånden alt fra guld, til sølv, rav, hvidguld, bomuld, læder og alverdens stentyper i deres fremstilling. Smykkebranchen har udviklet sig enormt, ikke bare i Danmark. Vi ser nærmere på det her.

De 5 mest populære smykketyper

Halskæde i sølvMange af smykkerne på markedet har været der igennem hundreder af år. Faktisk går halskæde med vedhæng som kløer og tænder, helt tilbage til stenalderen. På samme vis har perlehalskæder en lang forhistorie, med fund som er mange tusinde år gamle.

Danmarksindekset har analyseret tendenserne i branchen og det historiske aspekt. Ud fra dette har vi udvalg vores top 5 over de mest udbredt smykketyper:

1. Halskæder

2. Ringe

3. Armbånd

4. Øreringe

5. Vedhæng

Outsiderne

Markedet har været i stor udvikling, specielt over de seneste 20-30 år. Udvalget er blevet mere varieret og nye typer har fundet sin plads. Det er dem man kan kalde for outsiderne.

Mindre udbredte smykker, som fortsat kan have en stor indvirkning på dit personlige udtryk og som derfor er et rigtig godt supplement. I den forbindelse har Danmarksindekset.dk igen udvalgt 5 gode outsiderne, du bør overveje at eje:

1. Ankelkæder

2. Slipsenåle

3. Brocher

5. Manchetknapper

5. Piercinger

Hvordan du vælger at sammensætte din personlige stil og hvilke typer du udvælger, bør altid afhænge af din personlighed og tøjstil.

Den moderigtige person formår at kombinere sko, tøj og smykker, så sammenhængen bliver komplet og stilfuld.

Nu har du fået et indblik i de mest populære typer og hvilke smykker du kan vælge, hvis du ønsker et mere utraditionelt og anderledes valg.

DMCA.com Protection Status