Finansiering af motorcykel

Finansiering af motorcykel

Der er ikke nogen bedre årstid end om sommeren, til at komme ud på landevejene med vinden i håret og horisonten som eneste mål for turen. Den bedste måde at gøre det på, er via en motorcykel, men de fleste danskere vil have brug for hjælp til finansieringen.

Danmarksindekset ser derfor nærmere på hvordan du kan skaffe finansiering til en ny motorcykel, så du kan få udlevet drømmen. 

Brug for penge til motorcyklen?

Hvis du altid har kigget misundeligt efter dem, der susede forbi bilkøerne, fordi du kunne klemme deres lækre motorcykler ind imellem, er det måske på tide at få erhvervet dig din egen. Om du skal bruge den til kør-selv-ferier eller bare gerne vil have en hurtig måde at komme på arbejde på, betyder ikke det store.

En motorcykel er bestemt ikke billig, så der er ikke noget at sige til, hvis du ikke har nok penge på opsparingen. Heldigvis findes der forskellige måder, hvorpå du kan låne penge til et nyt transportmiddel. Danmarksindekset har set nærmere på de primære finansieringsmuligheder herunder.

Finansieringsløsningerne

Den mest almindelige måde at låne penge på er selvfølgelig ved at gå ned til din bank og tage en snak med dem om, hvordan du kan låne pengene. Hvis du har et godt forhold til din bank og har nogenlunde styr på økonomien, burde det være muligt at få lov til at låne i banken. Det bør være din første prioritet.

Hvis du får afslag der, findes der også andre løsninger. Du kan henvende dig hos de mange forskellige lånefirmaer, der findes på internettet. Her kan du søge store beløb på både 100.000 eller helt op til 400.000 kroner. Kravene er ofte mindre end hos banken.

De har ikke samme fokus på dit formål og laver ikke en ligeså dybdegående kreditvurdering af din indtægt, månedlige budget etc. Så helt bestemt et godt alternativ. Dertil kommer at renteniveauet er kommet ned på et attraktivt niveau, særligt efter de nye låneregler der trådte i kraft 1. juli 2020.

Det indebærer et ÅOP-loft og omkostningsloft der lægger en begrænsning på, hvilket omkostninger du må pålægges som forbruger.

Husk at fokusere på ÅOP

Det vigtigste, når du tager et lån – hvad end det er i banken eller hos et lånefirma – er ÅOP. Det er et begreb for de årlige omkostninger i procent og viser, hvor meget dit lån vil koste dig om året. Det er den letteste måde at forstå og sammenligne forskellige lånetilbud, så du altid ved hvilket der er billigst.

Mange danskere har størst fokus på renten, men den sats tager hverken højde for gebyrer, startomkostninger og øvrige ekstra omkostninger.

Tjek også vores guide til det billigste lån online.

DMCA.com Protection Status