Nye mobilselskaber i Danmark

Mobilselskab features

Mobilmarkedet kan beskrives som et af de mest dynamiske på forbrugersiden i Danmark, hvor der konstant er priskrig, og nye selskaber dukker op i tide og utide for at udfordrer de store.

Senest så man hvordan Zenji aggressivt kom ind på markedet med nogle garvede folk i ryggen og deres gratis gavekort på 100 kr. om måneden. De satte lige pludselig stort pres på de eksisterende aktører og det er meget beskrivende for, hvordan markedet hænger sammen.

Danmarksindekset ser nærmere på de nye mobilselskaber i Danmark og hvad der rører sig i branchen. 

Justfone – den nye drenge i klassen

Den nye skud på stammen hedder Justfone, og de er kommet for at snuppe de kunder, der gerne vil have mere for mindre. Med meget data og fri tale sætter de pres på et marked, som i forvejen må beskrives som højspændt. Med TDCs netværk i ryggen går de ind i kampen med et simpelt koncept uden så mange ekstra tilkøb og tilføjelser, som tit kan virke uoverskuelige for kunden.

Det der gør dem specielle er deres lave oprettelse på 25 kr. og uden binding, hvilket betyder at man ikke holder på kunden. Det er ellers det helt normale og udbredte i branchen.

Der er ingen tvivl om at de ønsker at gøre op med standarderne i branchen og tage større hensyn til kundernes ønsker. Det er derfor ikke overraskende at det er den erfarne mobilmand Frank Rasmussen, der er inde over Justfone-firmaet. De vil helt afgjort blive interessante at følge, da modellen passer perfekt til markedet, men spørgsmålet er så, om den kan holde rent økonomisk?

Der er i hvert fald ikke tvivl om at Justfone’s features er nytænkende og anderledes på mange måder.

Opdatering: Siden artiklen blev skrevet er Justfone blevet til Fullrate Erhverv, mens kundebasen er overgået til TDC. Et godt eksempel på de jævnlige opkøb der sker i mobilbranchen.

Telia og Telenor fusionerer

En af de største nyheder på mobilmarkedet i 2015, er sammenlægningen af Telia og Telenor, hvilket betyder, at de tager TDCs plads som det største virksomhed på markedet. Der er tale om to selskaber med de bedste netværk i landet, hvilket betyder at den samlede løsning nu kan tilbyde den bedste dækning på markedet.

TDC håber med denne fusion på et at få mere ro på den priskrig, der har hærget markedet i flere år og at flere store selskaber vil skabe noget stabilitet. Så spørgsmålet er vel så, om den nye store magtfaktor vil være godt eller dårligt for kunderne? Det vil tiden vise, men der er ingen tvivl om, at TDC er kommet under massivt pres, hvilket også kommer til at strække sig ud over de danske grænser, til resten af norden.

Du kan læse flere nyheder og få det fulde overblik over mobilmarkedets udbydere og priser via tjenesten Findino. Hos dem kan du nemt sammenligne udbydere, mobilløsninger og meget mere. Det er altid vigtigt at kende prisniveauet og markedet, før du vælger dit nye mobilselskab

DMCA.com Protection Status