Partytelt til 30 – 50 personer

Partytelt for 30 - 50 personer

Skal du holde stor fest i haven eller på arbejdspladsen? Så vil et partytelt være den helt rigtige løsning, da du kan have plads til mange gæster, uden det koster mange penge i leje af lokaler.

Specielt om sommeren vil det være oplagt, da det giver mulighed for at være udenfor. Vi ser på hvad du bør vælge, hvis du søger et partytelt til 30 eller 50 personer. Læs med her.

Partytelt på 4×8 meter

– Plads op til 30 personer

Hvis du vil have plads til omkring 30 personer i dit partytelt, bør du vælge de varianter med størrelsen 4×8 meter. Det er en god hovedregel at disse telte kan rumme mellem 25-30 gæster, alt efter hvor tæt man placerer dem.

Det er klart, at disse mål og anbefalinger altid er vejledende, da andre aspekter kan have indflydelse. Det kan være du ønske at have en buffet stående inde i teltet. Eller du gerne vil have ekstra god plads til din gæster, eller til dansegulvet senere på aftenen.

Du bør derfor altid selv forholde dig til opsætningen og til om partyteltet skal fyldes 100% af de 30 personer. Hvis ikke, kan du overveje at gå efter en lidt større model.

Partytelt på 5×10 meter

– Plads op til 50 personer

Hvis der skal være plads til cirka 50 personer i partyteltet, vil størrelsen 5×10 meter være anbefalingen flere steder. Det er lige det større og giver nogle andre muligheder, for dig som arrangør.

Det danske vejr kan være svært at forudsige og risikabelt at regne med, at vi mener det vil være en god idé, at gøre plads til buffet og/eller dansegulv inde i selve teltet. Til dette vil denne størrelse på 5×10 meter være et godt valg i mange sammenhænge.

Forventet samletid

Samletiden vil generelt være den samme, måske tager det større en lille smule ekstra tid, men det er bestemt ikke meget. Forvent at det vil tage et par raske timer, at få det hele stablet på benene.

Der vil være lidt besvær ved at samle partyteltet og pille det ned igen, men omvendt er det langt billigere end at skulle leje lokaler en hel aften. Samtidig har I mulighed for at være udenfor og uden at være begrænset at, kun at måtte støje indtil midnat. Det giver på mange måder perfekte rammer for arrangementer og fester i sommerperioden.

Man kan naturligvis bruge det både forår og efterår, da du blot kan supplere med varmelegemer indvendigt, så gæsterne kan holde varmen. Teltet kan bruges til mange forskellige formål og det er faktisk kun dig selv der sætter grænserne. Udbredte formål er bryllupper, fester, runde fødselsdage og firmaarrangementer.

DMCA.com Protection Status