Altid lyst til is

Når solen skinner og temperaturen stiger, er det nærmest nødvendigt. Og når bladene falder af træerne og temperaturen daler, eller når landskabet er klædt i sne, er det bare hyggeligt og lækkert at forkæle sig selv.

Is året rundt

Det er selvfølgelig is, der er tale om. Is til hver en lejlighed og på alle årstider. Is er læskende i varmen og fungerer fantastisk med en lun pandekage eller vaffel, når det er koldere. Og uanset hvor koldt det er, er det altid en dejlig dessert, når der kommer gæster til middag.

Af samme grund er der også rigtig mange is-varianter at vælge imellem på markedet. Der er flødeis med chokolade eller bær, yoghurtis, sorbetis, iskager, ispinde – og dette bare for at nævne nogle.

Lav din egen is

En helt anden mulighed er at lave din egen is. Dette åbner ligeså mange muligheder for kombinationer og du kan lave præcis den sammensætning, som du selv har lyst til. Og hvis du vælger at købe en god ismaskine, er det faktisk ganske nemt og tager slet ikke så lang tid.

Wilfa ismaskine er nem og hurtig

Med en Wilfa ismaskine bliver det i hvert tilfælde nemt at stå klar med hjemmelavet is, når både børn og vokse får lyst til noget lækkert. Du hælder bare de ingredienser i maskinen, som du har lyst til. Herefter trykker du på start og is-maskinen starter straks med at røre samtidig med at den fryser. Dette skyldes en automatisk kompressor og betyder at din is er klar på bare 1 time. Det er også muligt at fylde flere ingredienser på undervejs i processen.

Med en portion is på en wilfa is-maskine kan du på bare 1 time få 1,5 liter hjemmelavet is. Og så er den nem at gøre ren. Alle løse dele kan komme i opvaskemaskinen og selve maskinen kan tørres af på indersiden med en varm klud.

Hjemmelavet is er lækkert og let

Det behøver altså ikke være kompliceret at overraske gæsterne med noget lækkert og noget hjemmelavet. Og det er helt op til dig, om det skal være en flødeis med store chokoladestykker eller en let jordbærsorbet, som man samtidig kan spise med god samvittighed, hvis man ikke vil fylde sig med for meget overflødigt fedt.

Masser af online inspiration

Hvis du savner inspiration til at komme i gang med at bruge din Wilfa ismaskine kan du hente forskellige opskrifter på internettet. Her kan du også finde nogle interessante bloggere, som ved utrolig meget om is og selv finder på gode kombinationer. Måske får du også selv lyst til at dele nogle af dine bedste tips og har du spørgsmål, kan du helt sikkert også finde svar her.

Wilfa er nordisk kvalitet

Wilfa er en norsk virksomhed, som har mere end 60 års erfaring med at producere og sælge forskellige elektriske produkter tilpasset det nordiske marked. Med et produkt fra Wilfa er du derfor i gode hænder og du vil også kunne finde nyttig information på Wilfa’s hjemmeside.

Brug din kreativitet

Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med hjemmelavet is og teste din egen kreativitet til glæde for din familie og gæster, kommer du nemt og hurtigt i gang med en Wilfa ismaskine. Og så er det bare om at teste de mange muligheder, som du kan lave – der skal helt sikkert nok dukke et par favoritter frem.

DMCA.com Protection Status