De 10 bedste badehoteller i Danmark

Bedste badehoteller i Danmark

Der er noget helt særligt over at holde ferie i sit eget land, og ferie i Danmark er ingen undtagelse. På de danske badehoteller kan man få en afslappende, skøn og afstressende ferie lige der, hvor man ønsker det.

Der findes nemlig fantastiske badehoteller over hele landet, og her har vi kigget på de absolut bedste blandt udvalget.

 

10 danske badehoteller du skal besøge

De danske badehoteller har altid været et besøg værd. Og efter TV2’s serie Badehotellet har storhittet i hele landet, så er deres succes bestemt ikke blevet mindre. I dag ser vi igen en stigende tendens til at holde ferie i eget land, og her er badehotellerne en oplagt mulighed.

Her får du den ultimative guide til de absolut bedste badehoteller i Danmark i 2020, så du kan finde frem til de steder, du bare ikke må gå glip af.

  1. Rødvig Kro og Badehotel: Dette fantastiske hotel ligger på 1. pladsen både på Sjælland og i hele Danmark. Her får du udsigt til både Stevns Klint og Østersøen og lander således i nogle af Sjællands absolut smukkeste naturomgivelser. Hotellets faciliteter, service og madoplevelser er ligeledes i topklasse.
  2. Årøsund Badehotel: Med sin unikke placering, sin romantiske atmosfære og de afstressende omgivelser vinder dette badehotel prisen som det bedste i Jylland. Du kan besøge hotellet nær Haderslev og har kig ud mod Årø.
  3. Knudhule: Placeret i Ry og omgivet af søerne i Søhøjlandet ligger denne perle. Med hyggelige og varme omgivelser samt gastronomi i topklasse er det et perfekt sted at stresse af og nyde hinandens selskab.
  4. Lunds Hotel: Kåret til det bedste badehotel på Fyn, er indbegrebet af ”småt men godt”. Det kaldes nemlig også Danmarks mindste badehotel, men det gør bestemt ikke oplevelsen mindre. Her emmer af hygge, ro og samvær.
  5. Ballen Badehotel: Dette skønne badehotel ligger, som navnet afslører, i Ballen på Samsø. Her er du tæt på øens centrum, men alligevel i rolige og idylliske omgivelser på hotellet fra 1914.
  6. Strandgaarden: Hvilket bedre sted at opleve Læsø på? Det ligger kun en stenkast fra kridhvide sandstrande og byder dermed på en enestående havudsigt fra de skønne værelser.
  7. Dyvig: På Nord Als finder du dette smukke badehotel i særklasse. Uanset sæsonen kan du komme her for at nyde ekstra forkælelse i helt unikke omgivelser.
  8. Strandhotellet Blokhus: Nogle hundrede meter fra Nordjyllands fristende sandstrande kan du finde dette dejlige badehotel, som er både uformelt og eksklusivt på samme tid.
  9. Gilleleje Badehotel: Få wellness, romantik og forkælelse på bedste vis på dette skønne badehotel i Nordsjælland. Her er alt, hvad man kan drømme om til en badeferie.
  10. Villa Vest Badehotel: Ligger i Lønstrup på den jyske vestkyst og indbyder til afslapning, ro og fred. Det oplagte sted at koble af og genoplade batterierne på ny.

Gode tips til at vælge badehotel

Når du skal vælge et badehotel, så kommer det helt an på dine personlige ønsker og behov. Listen over danner selvfølgelig et godt grundlag, men det er vigtigt for dig at overveje, hvad du vil have ud af opholdet. Er det spafaciliteterne, der er vigtigst, eller måske den gode mad? Forventer du luksus og eksklusivitet, eller er du mere til afslapning og en uformel tone?

Derudover spiller geografien selvfølgelig også en rolle. Mange af badehotellerne ligger naturligvis nær strand og vand, men er spredt ud over hele landet. Nogle vil foretrække at komme langt væk fra hjemmet, mens det for andre er nemmere at blive i nærheden. Har du f.eks. kun en enkel overnatning, så kan en lang køretur på tværs af landet hurtigt gøre opholdet mere stressende end afstressende.

Så overvej både, hvor langt du vil rejse, hvor længe dit ophold skal vare, hvad du forventer at få ud af det, samt hvilken atmosfære og tone, der passer til dig og dine ønsker.

DMCA.com Protection Status