Danske inkassofirmaer

Inkassofirmaer er ikke de bedste venner med danske forbrugere. Der er i hvert fald en stor skepsis rettet mod disse, fordi de på hår d og kynisk manér indkræver pengene.

Det er i hvert fald tilfældet for nogle inkassofirmaer og det er så deres fremgangsmåder, der får danskerne til at skære alle over én kam. Det er ikke helt fair og Danmarksindekset.dk har derfor set nærmere på danske inkassofirmaer. 

Hvad er et inkassofirma?

Lad os starte helt fra bunden med at slå fast, hvad et inkassofirma reelt er. Det er en virksomhed som på professionel vis indkræver penge fra andre virksomheder, som ikke er i stand til at få indkrævet pengene.

Det kan være på grund af manglende betalingsvillighed hos kunden eller som følge af en uenighed. Uanset hvad, så har firmaet i mange tilfælde ret til at modtage pengene og det hjælper inkassofirmaet så med.

Man firmaer kan dog hjælpe mere end blot inkassosager.

De gode danske inkassofirmaer

Der findes gode danske inkassofirmaer på markedet, selvom mange har et andet billede. Virksomheder der gør et ærligt stykke arbejde og som faktisk levere en god service.

HornskovVindberg.dk og Danskinkasso.dk er begge gode bureauer, som har mange års erfaring i branchen og sympatiske fremgangsmåder.

Der findes ligeledes det modsatte på markedet, men de vil ikke blive nævnt her. Vi vil derimod altid råde dig til at google firmaet, hvis du har lyst til at blive klogere på det og tjekke positiv/negativ omtale.

Er inkasso virkelig nødvendigt?

Det korte svar er JA. Der er mange danskere der hver dag enten ikke kan eller ikke vil betale deres regninger. Inkasso er derfor en sund del af det danske erhvervsliv, selvom det kan virke barks for den enkelte.

Hvor ville den danske industri ikke være henne, hvis “uskyldige” virksomheder kunne levere det bedste produkt, men ikke modtage pengene fordi kunderne holdt dem tilbage?

Inkasso er desværre et nødvendigt onde og med til at holde erhvervslivet i balance. For betaler man ikke regninger, kan man ende i RKI, som så giver væsentlige begrænsninger.

Du kan læse mere om RKI på denne side.

DMCA.com Protection Status