Hosting markedet i Danmark

Domæne & hosting

I takt med at vi bliver et mere og mere digitalt land, så bliver det efterhånden også lettere af starte sit eget. Alle har lyst til at have en hjemmeside og det anbefales også, at hvis man f.eks. vil fremvise sin professionelle portfolio, at man så kan gøre det på sin hjemmeside.

Der er mange fordele ved at have en hjemmeside, men hvor skal man egentlig starte? Hvem køber man det hos og hvordan fungerer det? Det kan være svært at vælge en udbyder, for der er fordele og ulemper for dem alle. Vi ser nærmere på hosting markedet i Danmark her.

Hvem har flest servere og domæner?

En af de måder man kan vurdere hvorvidt en udbyder er god, er at se hvor fordele og funktioner der følger med deres webhoteller. One.com er en af de største udbydere i Danmark og med deres 257 servere, har de en del flere end mange af de andre danske udbydere.

Unoeuro.com er en anden stor udbyder, særligt efter deres opkøb af Surftown og Meebox, der har givet dem en stærk position på markedet med mange servere og domæner.

Man kan dog aldrig være sikker på, at bare fordi der er flere server, at det så er en bedre udbyder, for det afhænger meget af hvor godt de kan udnytte deres udstyr og hvor gode de er til deres fag.

Vi har fremhævet de 4 førende hostingudbydere på markedet, efter vores research og kendskab til de enkelte:

  • Unoeuro
  • Azehosting
  • One.com
  • TeamInternet

Du har alle muligheder for at sammenligne hostingudbydere på Din-pris.dk, så du enkelt kan få et godt overblik, se priser og finde den bedste løsning. Om det så er den billigste, eller stedet med mest plads, vil være op til dig at afgøre.

Vælg en stabil og kundeminded udbyder

Hvis du vil have de bedste resultater med din hjemmeside, så handler det om at vælge en stabil udbyder. Det betyder, at din hjemmeside skal have en oppetid tæt på de 100 %. For hvis ikke den er oppe, så kan du både miste kunder, placeringer i søgemaskinerne og så er det bestemt ikke godt for omdømmet.

Derudover er kundeservice også en vigtig del, for hvis du lige pludselig sidder fast eller har tekniske problemer, så skal der være hjælp at hente hvis supporten er god.

Du bør derfor fokusere på mere end bare prisen. Oppetiden, supporten og webhotellets funktioner bør alle være en del af beslutningsprocessen.

DMCA.com Protection Status