Jakkesæt til konfirmation

Jakkesæt til konfirmation

Skal du til en konfirmation som mange andre i disse dage og uger, vil du helt sikkert få behov for et jakkesæt. Det gælder både som konfirmand og som gæst, men denne artikel har fokus på de unge mænd.

På konfirmanden, der skal holde den første store fest og til denne, skal du naturligvis være pænt klædt på. Danmarksindekset giver dig gode råd til at vælge et jakkesæt til konfirmation.

Hvad skal jeg fokusere på?

Der er mange ting du kan vælge at fokusere på, men vi mener at følgende tre områder fortjener din primære opmærksomhed. Hvis du vælger et ungdommeligt look, med korrekt pasform og et flot slips/butterfly, er du kommet langt.

Det ungdommelige look

Som konfirmand træder du ind i de voksnes rækker, men du er fortsat kun teenager og det bør afspejle sig i dit tøjvalg. Du bør derfor gå efter ungdommelige jakkesæt, der er stilfulde, men med et frist udtryk eller snit i designet.

De helt klassiske sæt kan virke en smule kedelig, for en ung mand som dig. Du kan altid vælge at krydre et normalt sort jakkesæt, med en smart butterfly, fede seler eller en skjorte i særlige farver.

Den korrekte pasform

Specielt for unge konfirmander, kan det være svært at vide, hvordan jakkesættet bør sidde på kroppen. Ikke desto mindre er den korrekte pasform, afgørende for at det sidder flot på dig.

For mange ærmer eller for korte bukser, kommer til at give et meget uheldigt udtryk. Det vil ingen ønskes sig på den store festdag.

Hvis du har brug for vejledning, til både at vælge farve, sæt og hvordan det skal sidde, kan du altid besøge landets butikker. Herrernes Magasin er blandt de førende på markedet og ved en masse om jakkesæt og herrepåklædning. Du kan blive klogere på deres udvalg, priser og finde inspiration på deres hjemmeside her.

Slips eller butterfly

Sidst er det værd at bære enten slips eller butterfly. Der er ingen tvivl om at slipset er det mest klassiske, mens butterflyen er mere frisk og ungdommelig i udtrykket. Vi vil derfor nok anbefale dig sidstnævnte, alt efter hvilken type du er som person.

Uanset hvad, bør du i hvert fald bære én af delene for at fuldføre dit look. Du bør sørge for at hele sættet passer sammen, så disse tøjdele skal matchet sættet og din skjorte.

Vi håber du er blevet klogere på at vælge jakkesæt til konfirmation. Det er ikke sværere end som så, hvis man bare husker på disse 3 ting. Hvis du har svært ved at vælge kan du få vejledning i tøjbutikken, som helt sikkert nok skal få iklædt dig pænt tøj til konfirmationen.

DMCA.com Protection Status