Kreditkort i Danmark

Kreditkort i Danmark

Mange danskere har efterhånden et kreditkort. Betalingsmetoden er hurtig og nem, og du slipper for at have pungen fyldt med sedler. Samtidig er det smart, fordi du kan handle nu, men først betale senere. Men det kan godt være svært at vælge, hvilket kreditkort du skal have.

Udbuddet er stort, så du skal kigge på hvilke goder du får med til det enkelte kort, før du kan vælge. Og du skal gøre dig klart, hvad du gerne vil have af fordele og muligheder. Danmarksindekset giver dig gode råd til at vælge.

Sådan vælger du dit kreditkort

Det første, du skal gøre, når du skal til at vælge et kreditkort, er at overveje præcis, hvad det er, du er på udgik efter. Er det vigtigst for dig, at kreditten har en lav rente, at kortet giver gode rabatter eller lignende? Først når du har styr på det, kan du begynde at lede præcis efter det kort, som passer til dine ønsker.

Fordele kan gøre en forskel

Inkluderet rejseforsikring, muligheder for at optjene shoppe-point eller rabat på benzin? Lyder det som noget for dig? Goderne er bare eksempler på nogle af de fordele, der kan følge med et kreditkort. Derfor gør du også klogt i at undersøge, hvor de bedste fordele til lige præcis dine behov er.

Hvis du eksempelvis regner med at skulle tanke meget på kreditkortet, kan det være en god idé at vælge et kreditkort, som giver rabat hos benzinselskaber. Hvis du derimod ikke bruger dine penge på at tanke, men i stedet på at shoppe i bestemte butikker, kan det også være, der findes kreditkort som gør, at du optjener point til at købe eksklusive produkter.

Det handler om, at du gør dig klart, hvad du bruger fleste penge på, og om du kan finde et kort, som matcher netop det behov.

Du kan sammenligne og få et godt indblik i mulighederne via oversigten på Samlino.

Vær OBS på årsgebyrer

Hos flere af kreditkortudbyderne skal du betale et årligt gebyr, som godt kan beløbe sig til i hvert fald et par hundrede kroner og i nogle tilfælde langt over 1.000 kroner. Men flere og flere udbydere er begyndt at lokke med kreditkort uden gebyr, og der kan altså være mange penge at spare på at vælge sådan et kort.

Det vigtige er i hvert fald, at du er opmærksom på, hvad årsgebyret er hos den enkelte udbyder. Det kan godt være, du godt kan leve med at skulle betale et par hundrede kroner om året, hvis kortet samtidig giver dig en masse andre fordele.

Hvad med kreditkort i Norge?

Der kan være omstændigheder, hvor du ønsker at tjekke mulighederne på det norske marked. Det kan være du er nordmand bosiddende i Danmark, eller en dansker bosiddende i Norge. I alle tilfælde er kreditkortmarkedet en del mere udbredt i Norge.

Her har du mange valgmuligheder som forbruger og du kan nemt sammenligne udbydere og kortløsninger med hinanden via tjenester som www.Beste-kredittkort.com. I Norge er det meget udbredt med fordele inden for rejser og shopping.

Se også: Lån i Norge

DMCA.com Protection Status