Lån penge til rejsen

Lån til rejse

Hvis det ikke er nok for dig at tilbringe sommeren med at se palmer, sol og strande gennem computer- eller smartphoneskærmen, er du nødt til at rejse sydpå. Men det koster penge at booke flybilletter, hotelværelser og spise ude, selvom de sydeuropæiske priser er lavere end de danske.

De danskere der ikke er draget afsted allerede, er ofte blevet hjemmet af økonomiske årsager. Danmarksindekset ser derfor nærmere på mulighederne for at låne til rejsen. 

Du kan låne til rejsen online

Der findes rigtig mange udbydere af lån til rejser og deres tilbud varierer en del. Ved langt de fleste udbydere vælger man selv, hvor mange penge man vil søge og hvor lang tid man har brug for dem. Alt efter hvor meget du låner, og hvor lang tid du bruger på at betale pengene tilbage, vil renten svinge.

Den overordnede hovedregel er, at jo længere du har pengene og desto større beløb, desto dyrere bliver de samlede omkostninger.

Ved rigtig mange udbydere er det dog muligt at låne penge online til en fornuftig ÅOP. Særligt efter der er blevet indført et ÅOP-loft på 25%, hvilket har fjernet de dyreste muligheder på lånemarkedet.

Af muligheder du kan overveje, ved mindre pengebeløb, kan nævnes følgende selskaber:

  • Simbo
  • Vivus
  • L’EASY Minilån

Se også: Guide: Det billigste lån

Gør det med omtanke

Det er altid vigtigt at du gør det med omtanke, hvis du overvejer at låne penge. Særligt når det er til forbrug, som en rejse, nyt fjernsyn eller lignende.

Uanset hvor billig en løsning du finder, vil du blive pålagt oprettelsesgebyrer, renter og løbende omkostninger. Det vil derfor påvirke din privatøkonomi markant, hvorfor det bør gøres velovervejet. Ofte vil et par måneders opsparing være et godt alternativer.

DMCA.com Protection Status