Model billeder til portfolio

Der er mange unge der drømmer om en modelkarriere. Det kan bare være svært at få den kickstartet, fordi efterspørgslen er stor og det samme er modelbureauernes krav.

Danmarksindekset har derfor set nærmere på hvordan du får taget gode model billeder til dit portfolio. Det er nemlig altafgørende, hvis du vil vinde jobbet til dine castings. 

Hvad kendetegner et godt model billede?

Der findes lige så mange definitioner af, hvad et godt billede er, som der findes fotografer. Dels fordi billedkvalitet er en smagssag, og dels fordi et billedes kvalitet afhænger af, hvilket formål det skal bruges til.

Sidst men ikke mindst, så skal man også huske på, at fotokunsten generelt er en smagssag, hvor mange kan være uenige om ganske små detaljer.

Ikke desto mindre kan du selv gøre en række ting, for at vise dig fra din bedste side. Du bør være veltrænet og hvis det lige har været jul, kunne det være en idé at smide de værste kilo først.

Dernæst kommer blikket som mange modelbureauer lægger stor vægt på. Et godt model billede skal være naturligt og med et fangende blik.

Du har selv mulighed for at gøre det hele meget bedre, ved at følge de gængse skønhedsstips, der kan vise dig fra din bedste side. Man kommer ikke udenom, at det er nyttigt at skjule en bums eller at lægge en let make-up. Danmarksindekset.dk har fundet 10 gode skønhedsstips frem til dig. De kan hjælpe dig på vej.

Husk close-ups og fuld figur billeder

Når man ønsker at jagte drømmen om en modelkarriere, så skal man have taget nogle billeder, som viser ens gode sider frem. Dette betyder, at der skal tages billeder af ens ansigt. De såkaldte close ups, hvor man kun ser fra skuldrene og op. Derudover så skal modelbureauet også bruge et billede i fuld figur, således at modelbureauet kan danne sig et overblik over, hvordan vedkommendes kropsbygning er.

Ved hjælp af disse model billeder, så undersøger modelbureauerne om man opfylder de krav og ønsker, som de har til deres kommende modeller.

Når agenterne på modelbureauet vurdere kandidaternes model billeder, så er det mange forskellige ting, som de lægger vægt på og se efter. En af de ting, som agenterne lægger stor vægt på er, hvordan kandidatens krop vises frem på billedet, men også hvordan kandidatens generelle kropsholdning ser ud.

Det kan derfor med fordel svare sig at få taget nogle billeder, der er enkle og som viser kroppen frem fra den bedste side.

DMCA.com Protection Status