Pleje af negle og neglebånd

Langt de fleste kvinder vil gerne have flotte negle, men de kommer desværre ikke af sig selv. Det kræver at du plejer dem løbende og holder dem pæne.

Danmarksindekset vil derfor se nærmere på hvordan du bør pleje dine negle og neglebånd, på bedste vis. Få gode råd og tips i denne artikel.

Gør du nok ud af dine negle?

Det store spørgsmål er om du gør nok ud af dine negle? Svaret er nej hos de fleste kvinder og årsagerne kan være mange. Det kan være du bruger hænderne meget i det daglige eller ikke har overskuddet, når du endelig har fri.

Men som du kan se på vores 5 tips behøver det ikke være særlig omfattende. Selv en lille indsats, kan gøre en stor forskel på hændernes udseende:

  1. Håndcreme er vigtigt

Du kommer ikke udenom en god håndcreme, når du skal pleje hænderne. Tørre hænder er alt andet end feminint og hvis du supplerer det med negleolie, er du allerede godt i gang.

  1. Brug en glasfil – ikke en neglesaks

Rigtig mange bruger en almindelig neglesaks, når de skal klippes. Det kan anbefales at slibe dem med en glasfil i stedet. Det giver stærkere negle og et pænere resultat. Det giver dig ligeledes muligheden for at lave den ønskede form. OBS: Der skal kun files i én retning.

  1. Stop pilleri og bid!

En af de største syndere er de kvinder der piller ved en neglerod eller som bidder i dem. Få ting er værre og du bør stoppe med det samme. Det skader og du bør i stedet bruge en tre-i-en saks eller en fil til at løse problemet.

  1. Skub neglebåndene tilbage

Du bør jævnligt få skubbet dine neglebånd tilbage. Gør det forsigtigt og helst i forbindelse med, at du alligevel fugter eller behandler dine hænder. På den led kan du spare tid og besvær, ligesom du gør dit arbejde nemmere.

  1. Giv dine negle fridage

Det er ikke kun os mennesker der har brug for fridrage, for at kunne ånde og slappe af. Det samme har dine hænder, så drop neglelakken et par dage om ugen. Det kan eventuelt bare være i weekenden, hvor du alligevel ikke skal det store.

Hvis du konstant går med neglelak, kan det før eller siden have en skadelig effekt. Så sørg for at give dem pauser med jævne mellemrum.

Brug for produkter for at komme i gang?

Hvis du ikke allerede er i gang med plejen, vil du helt sikkert mangle gode produkter for at komme i gang. Det kan være alt fra negleolie, til glasfile, håndcreme og alt mulig andet.

Du kan finde det meste inden for negleprodukter online, hvor du ofte finder de bedste priser.

DMCA.com Protection Status