Reservedele fra danske vs. udenlandske firmaer

Det kan være en svær beslutning om man skal handle hos et dansk firma, for at sikre en god kvalitet og troværdighed, eller vælge et udenlandsk firma med lavere priser.

Det samme gør sig gældende hvis du har behov for reservedele til dine maskiner eller hvidevarer. Danmarksindekset.dk har set nærmere på problemstillingen og de overvejelser du bør gøre dig.

Hvad vægter du højest?

Først og fremmest skal det nævnes at det langt fra er altid at man skal regne med at kunne spare penge, ved at benytte udenlandske firmaer. For selvom deres priser er lavere, skal du huske at medregne leveringsomkostninger som hurtigt bliver en væsentlig udgift.

Samtidig kommer der et troværdighedsaspekt og en overvejelse omkring din forsikring som køber. Det er derfor vigtigt at du er forsikret ordentlig og har en god kontrakt, hvis du som firma vælger at samarbejde med en udenlandsk leverandør.

Det gælder ikke kun inden for reservedele, men for alle danske firmaer som vælger udenlandske leverandører.

I sidste ende skal du gøre op med dig selv, om du vægter dansk kvalitet og tillid højest, eller om det er de lave priser der trækker mest.

Inden du tager en beslutning har Danmarksindekset dog undersøgt sagen nærmere og lige på dette område, findes der rigtig gode og billige danske leverandører du kan benytte.

Så du har gode muligheder for at finde reservedele til hårde hvidevarer, industrimaskiner eller køretøjer.

Hårde hvidevarer reservedele

Er det reservedele til hårde hvidevarer har vores undersøgelse vist at Nettoparts.dk nok er den billigste leverandør på markedet og tilmed virksomheden med det største sortiment. De har meget mere end kun billige reservedele til hvidevarer, udvalget indebærer også industrimaskiner, støvsugere etc.

Reservedele til køretøjer og større maskiner

Er det derimod reservedele til et køretøj eller en større industrimaskine, så er Billigbilpleje.dk et fornuftigt valg. De har både lave priser, kombinere med en god kvalitet i deres produkter.

DMCA.com Protection Status