Top 10 herretøjbrands

Danmarksindekset stiller vi skarpt på de førende herretøjbrands på markedet. Vi har lavet en top 10 med udgangspunkt i de mest populære og stilfulde mærker, der kan give alle mænd et smart og moderne look. 

Top 10 tøjbrands til mænd

1. Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger indtager en fortjent førsteplads efter de virkelig har formået at etablere sig på det danske marked. De har designs der klæder de fleste og så er deres priser rigtig fornuftige, målt op imod kvaliteten på deres produkter.

Det giver dig meget value for money som forbruger og det elsker vi. Så populariteten ligger lige for.

2. Ralph Lauren

Ralph Lauren er specielt kendt for deres polo shirts, men har siden udviklet sig i en bredere retning. Nogen har måske bemærket, at de var tøjleverandører til storfilmen The great Gatsby med Leonardo DiCaprio i hovedrollen.

Siden Ralph Rueben Lifshitz startede tøjmærket i 1900-tallet har det opnåede stor anerkendelse for både at være moderne, smart og til en pris hvor de fleste kan være med.

3. Armani

Armani eller Emporio Armani bliver løbende kåret som en af de førende brands til mænd. Det er italiensk luksus og stil når det er bedst. Selvom Armani hører til blandt de dyrere mærker på vores top 10, får du til gengæld helt fantastiske designs og udtryk.

Giorgio Armani startede det hele i 1975 og fik i 2001 æren som den mest succesfulde tøjdesigner fra Italien. Det siger alt om hans og mærkets succes.

4. Hugo Boss

Hugo Boss er tysk stil og har derfor et noget andet look, end fx. Armani jakkesæt. Diversiteten er kun positivt for dig som forbruger, da det giver dig et godt udvalg at vælge imellem.

Hævet over enhver tvivl er, at Hugo Boss har formået at etablere sig på verdensmarkedet, med en omsætning på 7,69 milliarder dollars i 2013. Hugo Boss er tysk kvalitet, når det er bedst!

5. Gucci

Gucci er et italiensk brand som de flest forbinder med kvinder og selvom det nok er kerne-målgruppen, så laver de også meget fedt herretøj.

Specielt hvis du er fan af den elegante og stilfulde stil. Firmaet blev startet i 1921 af Guccio Gucci og deraf navnet. De er ét af de tøjmærker der har gennemgået den største transformation siden starten og det giver nu pote. De anses nemlig for at være en af de mest indflydelsesrige tøjbrands i verden.

6. Burberry

Burberry laver fantastisk eksklusivt tøj for den stilfulde mand. Det indebærer alt fra jakker, til tasker, skjorter og meget mere.

Når det skal være smart og fint, er Burberry altid en mulighed. De har særligt fokus på luksusvarer, i modsætning til fx. Ralph Lauren og Tommy HIlfiger, hvor du ligeledes kan finde mindre fancy og dyre produkter.

7. Diesel

Diesel er bukseproducenten over alle – det er i hvert fald den tøjdel som alle danskere vil forbinde med Diesel brandet. Det italienske brand har siden starten udviklet sig meget og de har nu alt fra undertøj til parfumer i porteføljen.

Et mindre luksuriøst og mere “holdbart” mærke end de forrige to på listen.

8. Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana laver det hele, med alt fra undertøj til parfumer og påklædning til finere sammenhænge. Grundlæggerne Domenico Dolce og Stefano Gabbana har lagt navn til mærket, der nu omsætter for over 1 milliard dollars. Det selv på trods af en skattesag, der endte som noget af en skandale.

9. Carhartt

Carhartt havde sine rødder i arbejdstøj til mænd, men tilbyder nu naturligt, solidt og holdbart tøj til både mænd og kvinder. Det er langt mindre “fancy” end mærker som fx. Gucci og Burberry, for dem der foretrækker det.

De har derfor deres klare berettigelse på vores top 10 liste, da vi har forsøgt at ramme alle målgrupper. I Danmark vil du finde dem under navnet Carhartt WIP og de har derfor hjemmesideadressen Carhartt-wip.dk.

10. Tiger of Sweden

Sidst på listen har vi svenske Tiger of Sweden. Svensk topklasse og stilfulde produkter. De er særligt kendt for deres undertøj, skjorter og jakkesæt – eller alt hvad den moderne mand skal bruge.

Vi er selv vilde med Tiger of Sweden, men i denne omgang kan det kun blive til en tiendeplads.

Vi håber du har nydt vores top 10 og fået inspiration til, hvilke mærker du skal handle næste gang.

Hvad er din mening?

Det er klart, at selvom Danmarksindekset har analyseret på salgstal, popularitet og øvrige toplister, så vil den altid have et subjektivt præg.

Har du selv en mening eller et tøjbrand vi bør tilføje til listen? Så tøv ikke med at kontakte os. Der vil altid være plads til boblere og hvis dine argumenter er gode, kan det endda være vi opdaterer vores top 10.

Nu ved du i hvert fald hvilke mærker du bør overveje næste gang du shopper, hvis du vil følge strømmen – selvom det ikke altid er så personligt.

Ønsker du mere inspiration til, hvem der fortjener at være på top 5 eller top 10 listen? Så tjek denne top 5 over tøjmærker, hvor bl.a. Mads Nørgaard og Selected Homme er med på listen, modsat vores.

3 gode herrebutikker

Der findes ligeledes mange herrebutikker, som ikke er ét decideret brand, men som sælger en lang række af de populære mærker på markedet. Vi har udvalgt en række af disse her:

Herrernesmagasin.dk – Jakkesæt til mænd

Har du behov for et jakkesæt, vil Herrernes Magasin by David K være et rigtig godt valg. De har et stort udvalg af jakkesæt til mænd og besøger du deres butik i København, vil du opleve hvor dygtige de er.

De er nemlig eksperter i at vejlede dig og hjælpe dig med at finde den helt rette variant. Dertil kommer at de har rigtig mange jakkesæt at vælge imellem. Så mangler du påklædning til en fin fest, bør du besøge deres butik på Nørregade 20 eller deres hjemmeside Herrernesmagasin.dk.

Zalando.dk – Stort udvalg af sko

Zalando er en anden boldgade, de gør sig nemlig primært i sko. Det gør de til gengæld i rigtig stor stil. Det er få steder du finder et tilsvarende udvalg.

De har alt inden for herresko, i en væld af varianter, typer og mærker. Leder du efter en skobutik, bør du overveje at besøge Zalando.dk først.

Smartguy.dk – Alt til manden

Sidst på listen er Smartguy.dk, som er en anden webshop målrettet mænd. Det er ikke tilfældet at vi nævner den, for de har et rigtig bredt udvalg af tøj, sko og accessories til mænd.

De har lidt poppet sagt, alt til manden, eller i hvert fald langt det meste. Så har du brug for en gaveidé eller vil du forny din stil, så er det et godt sted at starte.

DMCA.com Protection Status