Top 10 julegaver 2020

Julen er ovre og det er tid til at evaluere hvilke julegaver der var et hit i de dnaske hjem. Danmarksindekset har derfor set nærmere på top 10 julegaver.

Hvad gav vi mest og hvilke gaver har vakt størst glæde? Der er mange selvfølgeligheder på listen, men ligeledes et par gode overraskelser. Du kan se vores top 10 julegaver for 2020 herunder. 

Top 10 julegaver i år

Her er vores top 10 over julegaver i det forgangne år. Bemærk at listens prioriteringer ikke bør vægtes så højt. For den vil naturligvis afhænge af modtageren, om det er et barn, mand, kvinde.

  1. Fifa 21 til PS/Xbox
  2. iPad Air
  3. Lego legetøj
  4. Billetter til teater, sport eller oplevelser
  5. Wellness behandling eller ophold
  6. Kaffemaskine
  7. Oral-B el-tandbørste
  8. Frank Hvam – Upassende
  9. Smartphones – Galaxy og iPhone
  10. Tøj

OBS: Vi har valgt at se bort fra gaver som penge og gavekort. 

Overraskelserne

Specielt to overraskelser springer i øjnene; el-tandbørste og kaffemaskine. Årsagen er egentlig ligetil, for el-tandbørster har beviseligt bedre effekter end de manuelle. På samme måde er kaffemaskinen et naturligt valg, eftersom vi danskere bare elsker kaffe.

Sidst er det værd at bemærke DVD’en Upassende med Frank Hvam. Den har været rigtig populær – en af de mest populære DVD’er under juletræet. Et klart signal om hvor sjovt hans sjov her. Det kan varmt anbefales herfra!

De dyre gaver

Der er ingen tvivl om at alle toplistens 10 forslag er meget forskellige i pris. Specielt iPads og smartphones hører til i den dyre ende, med priser på flere tusinde kroner.

Det er klart at prisen vil afhænge af om du vælger  en iPad Air på 64 eller 256 GB og tilsvarende med smartphones.

Når både smartphones og tablets fremgår på listen, er det dog med tanke på at børn ofte får deres første mobil, eller at man kan få enorm glæde af en ipad i hjemmet. Det er baggrunden for at selv de dyre gaver, alligevel bliver givet i stor stil.

Brug for penge til gaverne?

En ting er at finde på noget at købe, noget er at have råd til det. Når man endelig har udset sig gaverne til de personer, man gerne vil købe til, er det langt fra sikkert, at pengepungen holder til det.

Mange danskere har derfor optaget et mindre lån henover julen, netop for at stå imod det økonomiske pres, som store gaver og dyre julearrangementer medfører.

Julen varer længe, og julen er dyr. Der er jo også en masse andre udgifter i forbindelse  som mad, pynt, måske nogle kalendergaver, et juletræ og så videre. Du bør derfor overveje at spare på gavebudgettet, hvis du ikke har så mange penge på kontoen.

Vi håber du har nydt top 10 listen og fået inspiration til de næste fødselsdagsgaver du skal give, i løbet af 2021.

DMCA.com Protection Status