Brug for penge til julen?

Brug for penge til julen

Der er rigtig mange danskere som hvert år kommer i økonomiske problemer henover julen. Enten fordi man ikke har været flittig nok med opsparingen, eller fordi de økonomiske muligheder er begrænset. Det kan være du er blevet fyret eller er studerende.

Der findes et væld af årsager, men det vigtigste er at du får råd til den helt essentielle julehygge. Det vil sige hygge med familien, at give gaver og at kunne deltage i diverse arrangementer. Se hvad du kan gøre lige her.

1. Spørg dine forældre

Det første forslag er at du kan spørge dine forældre om lidt økonomisk støtte. Det kræver at du har et godt forhold til dem og udsigt til nemt at kunne tilbagebetale pengene. Om det er den rigtige vej, afhænger meget af din situation, men det er bestemt en mulighed.

Det er tilmed den billigste og nemmeste mulighed du finder, da du sikkert kan låne penge til julen af dem, uden at skulle betale renter eller øvrige omkostninger. Har du ikke lyst til at spørge dem af forskellige årsager, bør du overveje vores forslag nummer to.

Vi har fuldt forståelse det langt fra er alle unge, der ønsker at bede familien eller forældrene om penge. Specielt fordi penge mellem venner sjældent er godt. Og hvis man er en fuldvoksen på 30, 35 eller 40 år, vil mange nok også mene det er en smule pinligt og ydmygende, at skulle spørge om 3.000 eller 5.000 kr.

2. Lån penge online

Det andet forslag er at du låner pengene online. Her kan du søge alt fra 5.000 – 400.000 kr. alt efter dine behov, men gør det med omtanke!

Der er sket meget med lånemarkedet online, hvor du godt kan finde fair renter, hvis du søger de rigtige steder og har en sund privatøkonomi. Det er blevet mere attraktivt at lave både mindre og store privatlån i Danmark, hvor det kan gøres til fornuftige renter og med gode fordele som kunde.

Se mere om privatlån i Danmark her.

Se mere om kreditkort i Danmark her.

Der er mange og gode muligheder for at låne penge til julen online. Der er dog gode grunde til at være varsom med at gældsætte sig pga. julen, da det ofte vil være smartere at sænke gavebudgettet eller spare visse steder.

Du kan se mere om lån til julen på Prisas.dk, hvor du både kan få et indblik i låeudbyderne online, samt gode råd til at spare lidt penge i den dyre juletid.

Spar på julegaverne

Sidst er det værd at nævne, at du naturligvis også blot kan vælge at spare på julegaverne og hvad du ellers har af udgifter henover december måned. Det vil faktisk være den mest fornuftige beslutning.

Omvendt er det nemmere sagt end gjort, for det er ikke sjovt at skuffe ens nærmeste, men hvis I taler åbent om det, bør der være forståelse for bl.a. at sænke julegavebudgettet.

DMCA.com Protection Status