Hvordan laver man flotte negle?

Flotte negle

Dine negle siger rigtig meget selvom størrelsen er begrænset, derfor er det også rigtig vigtigt at du passer godt på dem og holder dem sunde og velplejede.

Pas ekstra godt på dine neglebånd, og selve overfladen, da de er hovedårsagen til hvis dine negle ikke ser så pæne ud.

Sådan får du de flotteste negle

Det mest optimale er at forbygge vejen til grimme negle, i stedet for at prøve at ændre på dem når først skaden er sket. En negl er nemlig omkring et halvt år om at vokse helt ud, og det kan godt være lang tid at gå rundt med dem.

Vores 5 bedste råd

1. Brug altid neglebåndsfjerner til at fjerne nedslidte og flossede bånd. Den blødgør og modvirker skånsomt det overflødige af dit neglebånd, og efterlader en flot facon.

2. Med en helt klar neglelak kan du altid sikre dig flotte negle. Sørg for altid at have en stående i skabet, så du altid kan friske hænderne op. Ud over glans kan den også styrke og pleje neglen.

3. Brug en neglefil. Når du skal holde længden på dine negle, så undgå så vidt muligt at bruge en saks, og fil dem i stedet for med en neglefil. Du skal ikke bruge en fil som er alt for grov, da du kan risikere at den river mere, frem for at file dem blidt ned. Et rigtig godt valg er at bruge en glasfil, da den er både blid og samtidig effektiv, men den er også nem at rengøre med vand hvis den er fuld af støv og skidt. Den bliver derfor ikke så let slidt ned, og du har fornøjelse af den i meget længere tid end en almindelig plastik eller papfil.

4. Husk altid at bruge både underlak og top coat før og efter at du lægger din neglelak på. Underlakken er yderst vigtig, da den beskytter mod misfarvninger, hvis du ofte bruger neglelak eller kunstige negle. En top coat er med til at give ekstra holdbarhed, så du så vidt muligt undgår at din neglelak begynder at krakelere. Desuden er den med til at give mere glans og styrke.

5. Sørg for at smøre og fugte dine hænder og negle mindst en gang hver dag. Brug både en rigtig god håndcreme, men også decideret negleolie, for at styrke og pleje dem. Massér cremen eller olien  godt ind, så den får ordentligt fat. Olien er en rigtig god start, på vejen mod at gøre dem stærke og sunde.

Tjek også vores artikel om pleje af negle her.

Du kan selv gøre en hel masse for at pleje dem og holde den pæne. Det handler i høj grad om at gøre de rigtige ting og bruge lidt tid på dem i ny og næ. Vi håber at vores 5 råd kan hjælpe dig på vej mod pænere hænder.

DMCA.com Protection Status