Jakkesæt til nytårsaften

Jakkesæt til nytårsaften

Du bør helt sikkert bære jakkesæt til nytår og fest for at markere, for at gøre et særligt indtryk. Særligt nytårsaften bør gøres til noget særligt. Mange danskere bliver skuffede over nytåret år efter år, da forventningerne er tårnhøje. Det kan derfor være svært at opfylde dem, medmindre man gør en ekstra indsats.

To af de steder hvor du bør sætte ind, er på maden og på påklædningen. Hvis maden ikke er ekstra lækker og hvis du klæder dig som normalt, bliver det sværere at gøre aftenen ekstraordinær.

Hvad skal jeg vælge?

Det er klart, at kommer alle andre kun i skjorte, eller med en skjorte & blazer, så kan et jakkesæt virke en smule for meget. Omvendt er det de færreste fester hvor det er tilfældet. Er det endelig scenariet, kan du være den der løfter niveauet og det er der sikkert mange kvinder som vil værdsætte.

Det næste er så hvilket jakkesæt du bør vælge til nytårsaften. For der er meget forskel på at skulle til konfirmation, nytår med vennerne eller en rund fødselsdag med din farfar. Det bør du tage højde for når du vælger jakkesæt, uanset om det er fra klædeskabet eller butikkens hylder.

Tjek også vores side om jakkesæt til konfirmation her.

Vi mener du bør holde dig fra den helt sorte farve, da den hører sig til ved begravelser eller for dem der vælger smokingen. Vi er heller ikke store fans af de hvide jakkesæt, selvom det af og til kan være pænt.

Det sikre valg er at vælge en meget mørk (mørkeblå) farve, der nærmer sig det sorte, men uden at være det. Den skal gerne have lidt farve og spil i nuancerne, så den ikke bliver for kedelig og dyster. Jakkesættet på billedet øverst, er et godt eksempel på hvad vi mener. Vælger du sådan en farve, kan du vælge at kombinere det med alverdens skjorter og slips eller butterfly.

Det er en alsidig farve, der kan gå til de fleste begivenheder og som er festlig nok til en nytårsaften.

De mange mærker og muligheder

Der er mange muligheder og mærker på markedet, så det kan være rigtig svært at vide hvad man bør vælge. De fleste mænd vil have 2-3 favoritmærker og dem kan du med fordel holde dig til. Det handler meget om stil og smag.

Der er ganske vist et budget der kan begrænse dig fra de helt dyre mærker, men ellers ønsker vi ikke at nævne specifikke mærker. Det vigtigste er at du finder et jakkesæt der har den rigtige pasform. En forkert pasform vil få en meget uheldig påvirkning på dit udseende. Så sørg for at det er i orden, uanset hvilken model du vælger.

DMCA.com Protection Status