Oprettelse af hjemmeside

Der er mange mennesker, som går med tanken om at lave deres helt egen hjemmeside, hvad enten det handler om en hobby, eller om det er en nystartet virksomhed, som skal sprede budskabet om deres produkter og services. Årsagen er som sådan underordnet.

Der er utrolig mange udbydere, når det kommer til hjemmesider. Nogle tilbyder, at man kan lave hjemmesider gratis, mens andre tager en vis sum penge for det. Prisen skal ikke være det afgørende. Der er nemlig stor forskel på, hvad de forskellige udbydere kan tilbyde dig og din hjemmeside.

I denne artikel ser vi nærmere på hvilke overvejelser du bør gøre dig, inden du opretter et website og vælger udbyder. 

 

Overvejelser inden du vælger udbyder

For at kunne navigere rundt i denne jungle er det derfor vigtigt, at have gjort sig nogle forskellige overvejelser, inden man begynder at søge efter en udbyder. Dette er bl.a.:

  • Hvor meget vil du betale for dit website/webshop? Skal den måske endda være gratis?
  • Hvilke faciliteter skal dit site have? Gæstebog, kontaktformular, galleri osv.?
  • Hvor mange sider skal din hjemmeside indeholde?
  • Hvad skal den omhandle?
  • Vil du benytte skabeloner eller vil du selv designe din hjemmeside?

Dette er blot nogle af de ting, som man med fordel kan have tænkt over, inden man begynder at lede efter den udbyder, som skal hoste ens website.

Ved at gøre sig disse overvejelser først, så opnår man den fordel, at du hurtigt kan gennemskue, om den enkelte udbyder tilbyder det, som netop du har brug for.

På denne måde kan du finde netop den udbyder, som kan tilbyde det bedste i forhold til den hjemmeside, som du godt kunne tænke dig at lave.

Der er også nogle udbydere, som tilbyder, at du gratis kan lave en hjemmeside hos dem. Hvis du vælger en af disse udbydere, så er det blot vigtigt, at du har for øje, at der på din hjemmeside i så fald kan risikere at være mange reklamer osv.

Hos allerede udbydere vil du have mulighed for at få fjernet eventuelle reklamer og opsat dit site på et unikt.dk domæne, hvis du har brug for dette. Så der er generelt brede rammer, hvis du ellers er indstillet på at bruge lidt penge på siden.

Et andet vigtigt aspekt er optimeringen, der jo gerne skulle få dit website til at rangere i søgemaskinerne. Det er et helt emne i sig selv, som du kan læse mere om i vores artikel om søgemaskineoptimering her.

Video guide

Til sidst vil vi give dig en god video guide, der viser hvor nemt det faktisk kan være i systemer som WordPress. God fornøjelse!

)

DMCA.com Protection Status