Refinansiering i Danmark

Refinansiering af lån

Refinansiering er mest kendt i forbindelse med boliglån, hvor du kan omlægge dit lån (refinansiere) mod at få en lavere rente eller bedre vilkår. De færreste danskere kender derfor til mulighederne og fordelene ved at omlægge ens dyre kviklån & forbrugslån, hvor du kan have sat dig til en alt for høj rente.

Renteniveauet på online lånemarkedet er lavere end længe og derfor kan der potentielt være mange penge at spare ved refinansiering. Vi ser på muligheder og de åbenlyse fordele lige her.

Samme gæld, til en lavere rente

Det helt åbenlyse fordel ved at refinansiere er, at du fortsat har samme gæld, men til en lavere rente eller omkostninger generelt. Det betyder at du kan spare penge ved at betale færre kreditomkostninger.

Der er altså ikke tale om et quick fix der fjerner din gæld, men en god privatøkonomisk beslutning, der kan styrke din økonomi. Dette gælder uanset om der skal omlægges boliglån, forbrugslån eller lignende. Fordelen er den samme, omend gevinsten (besparelsen) kan variere en del.

Vores primære sigte med denne artikel er forbrugslån online, da det er et overset emne hos mange gældsramte danskere. Det er en skam, for udbydere som Bank Norwegian og Ekspres Bank kan hjælpe dig godt på vej og ofte mod en billigere løsning.

Se også: Forbrugslån i Danmark

Få en løsning, der matcher din økonomi

En anden klar fordel er, at du kan overgå til en løsning der matcher din økonomi. Så hvis du har en månedlig ydelse der er for høj, kan du få den sænket, så din privatøkonomi kan følge med. Vil du gerne hæve eller sænke løbetiden, kan du have mulighed for det.

De fleste privatøkonomier er dynamiske og kan nemt ændre sig over årene. Det kan fx. være du er blevet forfremmet, blevet fyret eller har andre økonomiske forhold af andre årsager. I alle tilfælde er det optimale, at du har en skræddersyet løsning der matcher din økonomiske situation. Det kan refinansieringen helt klart bidrage til.

Ønsker du at læse mere om emnet eller se mulighederne i Danmark, anbefaler vi at du besøger www.Refinansiering.dk.

Brug for refinansiering i Norge?

Der er mange danskere som er bosiddende i Norge, ligesom der er mange nordmænd bosiddende i Danmark. Hvis det er mere aktuelt for dig med refinansiering i Norge, findes der ligeledes hjælp at hente.

Det handler i høj grad om at udfylde en låneansøgning, som det kendes, men hvor du angiver at pengene skal bruges til refinansiering i ansøgningsformularen. Det er noget norske online banker som Oppfinans, Komplet Bank og Ya Bank kan hjælpe dig med.

Du kan se mere om refinansiering i Norge her.

DMCA.com Protection Status