Skabe til bad og køkken

Skabene er en vigtig del af indretningen

Der er ingen tvivl om at skabene er en væsentlig del af indretningen i alle danske hjem. Det er bare ikke altid nemt at finde de rette skabe til badeværelset eller køkkenet, som matcher ens krav til pris, design og kvalitet.

I denne artikel ser Danmarksindekset derfor nærmere på muligheder og giver dig gode råd til valg af skabe til hjemmet. Se meget mere i vores guide. 

Når der skal findes nye skabe til huset, er der stor forskel på rummet. Specielt når det drejer sig om køkkenet og badeværelset. Vi vil derfor gennemgå de to rum hver for sig.

Køkkenskabe

Køkkenskabe fås efterhånden i et væld af materialer, overflader, håndtag og farver. Du har alle tænkelige valgmuligheder og det er kun positivt for den kreative sjæl. Omvendt kan man nemt fare vild og have svært ved at beslutte sig.

Vi har derfor fremhævet 3 af de helt essentielle og vigtige elementer, som du altid bør tage højde for. Det gælder for alle køkkenets elementer, herunder skabene:

  1. Køkkenskabenes designs skal være i tråd med gulvet og væggenes farver og stilart. Kun derved får du skabt en stilfuldt og sammenhængende køkken.
  2. Ved nye køkkener bør du få lavet flere tegninger med forskellige sammensætninger og skabe, for at finde den rette kombination.
  3. Alle køkkenelementer – også skabene – bør være lavet af de bedste materialer, med en god holdbarhed og resistent over for høj varme og meget vand.

Læs også: Sådan skaber du et godt køkkenmiljø

Badskabe

På badeværelset vil de fleste danskere foretrække at have et andet udtryk end i køkkenet, omend der kan være fordele ved at holde samme stil igennem hele hjemmet. Det vil i hvert fald give et helt unikt look for dine gæster.

I badet vil der ofte være store mængder fugt og vand, efter du har været i bad, så du skal altid sørge for at badeværelseselementer kan holde til det i længden. Ellers bliver det en dyr investering.

Danmarksindekset har igen fremhævet 3 centrale råd du bør tage med dig, inden du vælger dine nye badskabe:

  1. Badskabe skal kunne tåle store mængder vand og fugt.
  2. Vælg badskabe i hvid eller lyse farver, for at få skabt et renligt, stilrent og moderne udtryk i badeværelset.
  3. Vælg en størrelse og design, der matcher de øvrige elementer. De fleste badeværelser har begrænset plads, så sørg for at badskabe, vask mv. tager for meget af pladsen.

Du kan finde skabe til bad i alverdens størrelser, former og designs, så der bør være noget for enhver stilart.

De billige forhandlere online

Nu har du fået gode råd til, hvad du bør have i baghovedet når du køber dine nye skabe, men hvor skal du købe dem henne? Det er det store spørgsmål.

Danmarksindekset har undersøgt markedet, for at finde frem til et par udbydere med nogle af de laveste priser og et stort udvalg. IKEA og Nettoskabe er to gode udbydere, hvis du gerne vil have meget for pengene, med et velfunderet udvalg.

Hvis du selv har inputs eller kan anbefale andre gode sider online, er du velkommen til at kontakte os.

DMCA.com Protection Status