Træt af turen til de danske strande?

Som danskere må vi kæmpe en del med det ustadige vejr og specielt i sommerperioden kan det være til stor skuffelse. Vi har vist alle prøvet at tage turen til den nærliggende strand, for så at blive mødt med blæst og overskyet vejr.

Vejret kan desværre hurtigt skifte i Danmark og det kan gøre det svært at planlægge den perfekte strandtur. Strandturen hvor det er vindstille, solen står højt på himlen og vandet har den rette temperatur.

Er du træt af de skuffende strandture, ser Danmarksindekset her nærmere på dine alternativer. 

Opsæt en pool i haven

Der er to helt oplagt alternativer, der sikrer dig en god oplevelse, mens solens står højest på himlen. Det er en pool i haven eller en afbudsrejse til lande som Spanien, Grækenland eller Portugal.

Vi starter med at se på poolen i haven. Det kræver selvfølgelig at du har en have, af en vis størrelse, men her vil det være et naturligt valg.

Det gør at hele familien kan springe i poolen præcis når I ønsker det og hvis vejret skifter, kan I hurtigt trække inden for igen. Der kommer ikke til at være sand i hele huset og så er vejen til en sjov vandkamp kun ét par plask væk.

Vælger du en simpel fritstående pool, behøver de ikke koste mere end 2-4.000 kroner. De kan tilmed placeres hvor du ønsker det, uden du skal grave ud og meget mere.

Køb en afbudsrejse til sydlige himmelstrøg

Den løsning som flest danskere benytter sig af i disse sammenhænge, er de populære afbudsrejser. De kan tage dig mange steder hen, men i sommerperioden er det selvsagt de varme destinationer, der er mest udbredte.

Ofte kan du være heldig at komme afsted til halvpris og der kan være store besparelser at gøre sig. Tager du til varme lande om sommeren kan du være sikre på dejlige temperaturer og sol på kroppen.

Den garanti kan det danske vejr ikke tilbyde, hvor end man kunne ønske sig det. Hos en udbyder som Falk Lauritsen har de mange gode afbudsrejser, der kunne være aktuelle.

Det gælder bare om at følge markedet og tjekke afbudsrejser hos 2-3 udbydere, indtil du finder den perfekte pris og destination. Med lidt forarbejde kommer du langt.

Danmarksindekset håber du kan bruge vores input til en god varm sommer, med muligheden for at få kulør på kroppen. Vi ville ønske det danske vejr var mere stabilt henover sommerferien, men virkeligheden er desværre en anden.

Se også: Hvor skal jeg rejse hen?

DMCA.com Protection Status